Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова районної державної адміністрації провів засідання оргкомітету з питання нагородження військовозобов’язаних.

Дата: 07.02.2018 08:53
Кількість переглядів: 539

05 лютого 2018 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика відбулося засідання оргкомітету з питань нагородження військовозобов’язаних, яким надійшла відзнака Президента України «За участь в антитерористичній операції» та показу фільму «Кіборги. Герої не вмирають».

У засіданні взяли участь представники районної державної адміністрації та відділу культури, молоді та спорту районної державної адміністрації, міської та районної рад, Скадовського РВК, КЗ «Скадовський центр ПМСД», КЗ «Центральна районна лікарня», Скадовського відділення Новокаховського відділу поліції ГУНП України в Херсонській області, районного сектору ГУ ДСНС України у Херсонській області, РБК імені Т.Г. Шевченка.

З інформацією про заплановані заходи виступила начальник відділу культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Ольга Миронець. Учасники засідання обговорили сценарний план проведення заходу, а також церемонію нагородження військовозобов’язаних.

З метою гідного відзначення осіб – захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції, 07 лютого 2018 року о 10.00 годині, у виставковій залі РБК імені Т.Г. Шевченка відбудеться урочисте нагородження відзнаками військовозобов’язаних з Скадовського району. На захід запрошені учасники АТО, їх сім'ї, представники відповідних громад та голови селищної та сільських рад району.

Окрім цього, о 12.00 годині у великій залі РБК відбудеться показ фільму «Кіборги. Герої не вмирають». В рамках продовження ініціативи голови облдержадміністрації Андрія Гордєєва, з метою широкої популяризації та патріотичного виховання молоді, на перегляд фільму запрошені учасники АТО, військовослужбовці частин, які дислокуються на території району, представники підприємств, установ та організацій району, а також учні старших класів загальноосвітніх закладів міста.

На оргкомітеті була зосереджена увага присутніх на важливості усіх запланованих заходів та необхідності відповідального підходу до виконання покладених обов’язків на причетних до організаційної роботи відділів та служб. Детально обговорено питання забезпечення необхідних умов безпеки учасників і глядачів, попередження та припинення злочинів, порушень громадського порядку, медичного супроводу, забезпечення безпеки дорожнього руху і пожежної безпеки.

За підсумками засідання, дано ряд доручень щодо доопрацювання та вирішення деяких організаційних моментів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора