Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оргкомітет розглянув план заходів до Дня пам’яті жертв голодомору

Дата: 23.11.2018 08:36
Кількість переглядів: 707

   Голова районної державної адміністрації Віктор Турик провів засідання організаційного комітету з відзначення в районі Дня пам’яті жертв голодомору. Він наголосив на необхідності того, щоб цього року заходи із вшанування тисяч і мільйонів невинних жертв злочинної політики тоталітарного режиму колишнього СРСР були наповнені особливим змістом, зокрема, пройшли під знаком єдності та незламності Українського народу, пропагування цінності кожного життя.

В ході засідання члени оргкомітету обговорили план заходів з нагоди ушанування пам’яті жертв голодоморів. З метою узгодження програми проведення заходів учасники засідання розглянули організаційні питання, внесли ряд уточнень і пропозицій, які будуть враховані у їх підготовці.

Районний мітинг-реквієм, присвячений цій скорботній даті, пройде 23 листопада цього року о 15.30 годині на площі біля районного будинку культури ім..Шевченка.

Заупокійну панахиду відправить настоятель храму Святого Юрія УГКЦ отець Володимир Цяпка.

Цього дня всі Державні Прапори на установах та організаціях району будуть приспущені чи пов’язані траурними стрічками.

А вже 24 листопада 2018 року о 16.00 годині всіх небайдужих просимо приєднатись до загальнонаціональної хвилини мовчання з нагоди вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні та Всеукраїнської акції «Запали свічку» зі свічкою чи лампадкою біля пам’ятних знаків жертвам голодоморів, або у вікні свого помешкання, на знак уособленого єднання українського народу заради свободи та незалежності нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора