Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дельфінарій «Акварель» запрошує на виставу кожного 500-го вакцинованого з Скадовська та Голої Пристані

Дата: 02.09.2021 16:50
Кількість переглядів: 410

Фото без опису Станом на 02 вересня у центрі вакцинації Голої Пристані щеплення від COVID-19 отримали вже понад 2500 осіб.

   Кожному 500-му вакцинованому медики вручили  сертифікат на відвідування Скадовського дельфінарію «Акварель» на двох осіб. Першими призерами стала родина пенсіонерів Голубятникових, а  з 19 по 31 серпня квитки до популярного закладу дозвілля отримали відразу 3 мешканці міста Гола Пристань та села Мала Кардашинка. Та число бажаючих вакцинуватись не зменшилось. За два перші дні  центр вакцинації Голої Пристані знову відвідали більше 500 осіб. Призовий сертифікат цього разу отримала вчителька музики з Голої Пристані Олена Поляк, учасниця АТО.

                                Фото без опису

-Це приємний сюрприз – кажуть призери. – Але найважливіше те, що ми подбали про захист від небезпечної хвороби не лише себе, а й близьких. Зрештою, вакцинація – це турбота про всіх і кожного.

                                  Фото без опису

     Щодня зростає число мешканців Скадовського району, які вже завітали до пунктів та центрів щеплень, та виконали необхідні профілактичні заходи. Однак акція, яку започаткувала ініціативна група «Скадовськ без ковіду», з метою надати сертифікат для перегляду вистави дельфінарію «Акварель» кожному 500-му вакцинованому, триває. Незабаром спеціальні квитки знову отримають ті громадяни, що пройдуть щеплення у центрах вакцинації у Скадовську та Голій Пристані. Тому не зволікайте – запрошуємо з метою своєчасної турботи про своє здоров’я і самопочуття  зробити щеплення за місцем проживання.

                                    Фото без опису

                                    Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора