Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Скадовський краєзнавчий музей долучився до міжнародної акції «Ніч музеїв»

Дата: 21.05.2018 14:22
Кількість переглядів: 496

Фото без опису Фото без опису                  Щорічно 18 травня світова музейна спільнота відзначає Міжнародний день музеїв. Ніч музеїв – це довгоочікувана подія в європейському культурному житті. Уперше двері музеїв відчинилися в нічний час у Берліні в 1997 році. Відтоді географія і масштаби заходу постійно розширяються. Саме ця міжнародна акція дозволяє оглянути музейні експозиції після заходу сонця і майже до ранку.

18 травня 2018 року до Скадовського краєзнавчого музею завітали представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, небайдужі жителі міста, ЗМІ, аби привітати працівників музею з професійним святом.

Заступник голови Скадовської районної державної адміністрацій Надія Сєркова від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від голови Скадовської РДА Віктора Турика та від себе особисто зі словами вдячності звернулася до працівників музею та побажала їм успіхів у трудовій діяльності, родинного добробуту та затишку, мирного неба над головою.

«Скадовський краєзнавчий музей вдруге долучився до міжнародної акції «Ніч музеїв». Музеї є скарбницями духовності та правди українського народу, місцем, де поєднується наше минуле, сьогодення і майбутнє. Завдяки невичерпній енергії співробітників Скадовського краєзнавчого музею жителі та гості міста дізнаються істинну правду про важливі події в історії нашого рідного краю», - зазначила у своєму вітальному слові Надія Сєркова.

Фото без опису Фото без опису

Долучилась до привітань і начальник відділу культури райдержадміністрації Ольга Миронець, вручивши подяку начальника відділу культури районної державної адміністрації директору Скадовського краєзнавчого музею Любові Смирновій.

Цього дня дуже багато теплих та приємних слів прозвучало на адресу скадовських музейників. Винуватців свята, а також всіх присутніх вітали творчі колективи районного будинку культури ім. Т.Г. Шевченка, даруючи гарний настрій усім присутнім.

Без минулого немає майбутнього! І щоб не втратити  минуле, і існують музеї!

Тож ласкаво просимо до Скадовського краєзнавчого музею!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора