Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ У ГРОМАДСЬКОМУ ДОРАДЧОМУ ОРГАНІ

Дата: 29.11.2021 15:34
Кількість переглядів: 348

   Скадовська районна державна адміністрація повідомляє, що установчі збори по створенню Громадської ради при районній державній адміністрації відбудуться  5 листопада  2021 року о 14.00 у залі засідань Скадовської районної державної адміністрації за адресою: м.Скадовськ вул..Олександрівська 34.

Склад ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів був  затверджений розпорядженням голови райдержадміністрації від  07 вересня 2021 року № 263 та оприлюднений на офіційному веб-сайті РДА.

 

Порядок проведення установчих зборів передбачає вибори головуючого зборів, секретаря та лічильної комісії, затвердження порядку денного зборів, звіт про роботу громадської ради при Скадовській районній державній адміністрації за період з 2019 до 2021 року, та обрання нового складу громадської ради строком на два роки з осіб, які були рекомендовані відповідними інститутами громадянського суспільства, та з числа громадських діячів.

Документи для участі в установчих зборах приймаються по робочих днях за адресою: м.Скадовськ вул..Олександрівська 34, відділ інформаційної роботи та комунікацій з громадськістю, головний спеціаліст – Гаврись Наталія, тел. 05537- 53132, +380951635936,  email skadinform@ukr.net.

 Для отримання консультацій звертатися до голови ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів Бартчук Ірини ( тел..+380501067438).

Нагадуємо, що для участі в установчих зборах від громадської організації слід подати:

- заяву, де вказується найменування організації згідно реєстраційних документів;

-контактні дані та реквізити особи, уповноваженої її представляти;

-згоду інституту громадянського суспільства на оприлюднення   персональних даних, підписану уповноваженою особою керівного органу та засвідчену печаткою (за наявності);

-рішення керівника інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах;

-копії документів про легалізацію організації;

-інформація про роботу організації протягом двох останніх років;

-біографічна довідка щодо делегованого представника.

Для громадських діячів необхідно подати заяву з зазначенням згоди на оприлюднення персональних даних, та автобіографію.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора