Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Збільшення лісових масивів району

Дата: 17.08.2021 09:42
Кількість переглядів: 490

Скадовська районна державна адміністрація провела виїзну нараду, з приводу створення рекреаційної зони та заліснення земельних масивів. У Новомиколаївській ОТГ планують створити оздоровчо-рекреаційну зону, а лісівники Державного підприємства «Скадовське досвідне лісомисливське господарство»  освоять менш придатні земельні площі для потреб захисту природи. Розгляд цього важливого питання ініціював голова районної державної адміністрації Михайло Павліш у рамках екологічного проекту Президента України В.Зеленського «Зелена країна», що передбачає збільшення площі лісів за 10 років на 1 мільйон гектарів. Голова РДА підкреслив: працівники лісомисливського господарства передусім використають передані їм земельні масиви для висадки саджанців дерев, чим збільшать зелені масиви Скадовського району.

У нараді взяли участь керівник ДП «Скадовське ДЛМГ» Валерій Войналович, голова Новомиколаївської ОТГ Петро Гулий, та виконавчий директор Українського товариства охорони птахів Олег Дудкін, який зазначив: відтворення лісових масивів, переданих ДЛМГ, допоможе захисту пернатих.

Для людей же будуть призначені облаштовані місця для дозвілля на лоні природи. Директор комплексу «Зелені хутори Таврії» Олександр Долинко, який має неабиякий досвід будівництва об’єктів «зеленого туризму», поділився з присутніми корисними порадами з цього питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора