Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Напередодні свята привітання отримали морські піхотинці

Дата: 21.05.2021 17:10
Кількість переглядів: 269

Фото без опису    Згідно з Указом Президента України, 23 травня в країні відзначають День морської піхоти. Саме в цей день у 1918 році гетьман Павло Скоропадський видав указ по Морському відомству про початок формування бригади морської піхоти у складі трьох полків для несення служби.

В цей день ми відзначаємо силу та відважність українських морських піхотинців, шануємо тих, хто поклав своє життя в боротьбі за свободу та цілісність України.

Сьогодні, напередодні свята, голова районної державної адміністрації Михайло Павліш привітав морських піхотинців району зі святом: «Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати захистом і опорою для своєї країни, рідних і близьких.  Бажаю всім вам міцного фізичного здоров’я і морального спокою, злагоди, добра, миру вам та нашій Україні».

         Подякувавши за бездоганну сумлінну службу українському народові, високий патріотизм, значний особистий внесок у справу розвитку Української держави, забезпечення її безпеки, обороноздатності та з нагоди відзначення 103-річниці Дня морської піхоти України, очільник району Михайло Павліш відзначив Грамотою голови районної державної адміністрації морських піхотинців.

Вітаємо зі святом та бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, незгасного вогню в серці та непереможної мужності!

                                                    Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора