Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під керівництвом голови районної державної адміністрації відбулось засідання організаційного комітету з нагоди святкування Хрещення Господнього та Дня Соборності України

Дата: 16.01.2020 11:30
Кількість переглядів: 933

               14 січня 2020 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Світлани Покутньої відбулося засідання оргкомітету з питань підготовки та відзначення в районі Хрещення Господнього та Дня Соборності України.

У засіданні взяли участь представники районної державної адміністрації, відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації,  міської та районної рад, КЗ «Скадовський центр ПМСД», Скадовської станції екстреної медичної допомоги, КЗ «Центральна районна лікарня», Скадовського відділення Новокаховського відділу поліції ГУНП України в Херсонській області, районного сектору ГУ ДСНС України у Херсонській області, РБК імені Т.Г. Шевченка, релігійних конфесій району.

На зустрічі був обговорений та затверджений районний план святкувань. Зокрема, 19 січня 2020 року о 12.00 годині на центральній набережній міста почнуться заходи з нагоди свята Хрещення Господнього.

22 січня 2020 року о 12.00 годині на центральній площі міста відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Запрошуємо всіх скадовчан та жителів району долучитися до святкування Хрещення Господнього та взяти участь у зимовому купанні на території міського пляжу, а також до урочистих заходів присвячених Дню Соборності України.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора