Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРОВЕДЕНО КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

Дата: 28.12.2019 17:15
Кількість переглядів: 786

Фото без опису    26 грудня 2019 року о 10.00 годині в кабінеті першого заступника голови районної державної адміністрації відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації. До участі в конкурсі було запрошено кандидатів, які вчасно подали документи згідно переліку, зазначеного в оголошенні.

 На початку конкурсу голова конкурсної комісії - начальник відділу контролю, діловодства та  роботи із зверненнями громадян апарату районної державної адміністрації Тетяна Мовчан ознайомила усіх учасників із правилами проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад державної служби.

   У конкурсі взяли участь 3 кандидати. За результатами тестування до другого етапу конкурсу – співбесіди було допущено два кандидата, які набрали прохідний бал при проходженні тестування на посаду начальника відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації. На другому етапі конкурсною комісією проведено співбесіду з кандидатами, які успішно пройшли тестування, з метою виявлення здібностей та перевірки навичок щодо практичного застосування теоретичних знань. Варто зазначити, що для забезпечення відкритості та максимальної прозорості, під час проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби була присутня голова Громадської ради при районній державній адміністрації Ірина Бартчук.

Після проведення співбесіди з керівником державної служби районної державної адміністрації буде визначено переможця вищезазначеного конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора