Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Скадовський морський торговельний порт зустрів потенційних інвесторів

Дата: 06.11.2019 10:10
Кількість переглядів: 301

  Фото без опису   Фото без опису       Протокол про наміри співпраці щодо спільного розвитку морського поромного сполучення між містами Скадовськ і Зонгулдак підписали голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв та губернатор провінції Зонгулдак Ердоган Бект.

         05 листопада 2019 року делегація з Туреччини разом з представниками місцевої влади відвідала Скадовський морський торговельний порт та обговорила плани щодо відновлення поромного сполучення між двома містами.

         «Чорне море не розділяє Україну та Туреччину, а навпаки – об’єднує наші країни. І цей шлях об’єднання реалізується через конкретні проєкти, зокрема через відновлення поромного сполучення між Скадовськом і Зонгулдаком», -  наголосив Юрій Гусєв.

         Очільник області повідомив, що він усіляко сприяє відновленню сполучення між Скадовськом і Зонгулдаком.

         «Перш за все це питання поглиблення торговельно-економічних відносин: відкриття нових ринків і можливостей для залучення в Херсонську область турецьких інвесторів, які змогли б розвивати співпрацю між нашими регіонами», - зазначив очільник області.

         Його підтримав губернатор Зонгулдака. «Ми поділяємо думку місцевої влади та бажаємо знову співпрацювати з Херсонщиною. Зараз все залежить від того, які умови ми створимо для реалізації даного проєкту. Наша спільна задача –  усунути всі труднощі», - підкреслив Ердоган Бекташ.

         Голова торгово-промислової палати Зонгулдака Метін Демір наголосив, що необхідно зробити аналіз стану порту та надати вигідні пропозиції для підприємців та інвесторів.

 

Прес-служба ХОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора