Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У м.Скадовськ відсвяткували день сім’ї

Дата: 16.05.2018 09:52
Кількість переглядів: 483

Фото без опису      Фото без опису              Сьогодні, 15 травня, відзначається найсімейніше свято нашого часу - Міжнародний день сім'ї. Засноване в 1993 році з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН, воно швидко знайшло своїх прихильників по всьому світу. Адже саме сім'я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

З нагоди відзначення Міжнародного дня сім'ї 15 травня 2018 року на Центральній площі міста відбулися урочистості,  участь у яких взяли представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, установ та організацій району, громадськість, ЗМІ.

Привітав усіх присутніх з сімейним святом голова районної державної адміністрації Віктор Турик: «Від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від Скадовської районної державної адміністрації та від себе особисто, від щирого серця вітаю вас з  Міжнародним днем сім'ї! Сім'я, як основний елемент суспільства, була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім'ї, міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. У всі часи за відношенням держави, а також за становищем родини в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім'ї і держави — необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного з вас родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть».

Гарний настрій присутнім дарував аматорський колектив Центру дитячої та юнацької творчості. Для наймолодших учасників проводилися майстер-класи на різні смаки, а також  була проведена ігрова програма для дитячого дозвілля за участю аніматорів Міньйонів.

Після завершення всі учасники свята отримали подарунки.

Фото без опису      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора